لیست اختراعات مهشاد مددی
بيماري سلياك يك اختلال خود ايمني در سراسر جهان است كه در اثر دريافت پروتئين گلوتن حاصل مي شود، از اين رو بيماران سلياكي ملزم به رعايت رژيم غذايي فاقد گلوتن هستند كه اغلب كيفيت و ارزش غذايي پاييني دارند. با توجه به نياز روز افزون جامعه به توليد فراورده هاي فاقد گلوتن با خواص مطلوب و مورد پذيرش بيماران سلياكي، يافتن تركيبات جايگزين گلوتن كه قادرند رفتار آن را تقليد نمايند تبديل به چالشي جدي براي توليد كنندگان شده است. موضوع اين اختراع فرمولاسيون و توليد كيك اسفنجي فاقد گلوتن بر پايه آرد كينوا، سنجد و كدو حلوايي است. در كيك اسفنجي توليدي، جايگزيني آرد گندم موجود در فرمولاسيون در سطح 12 گرم با آرد كينوا، سنجد و كدو حلوايي، منجر به توليد كيكي با ارزش تغذيه اي بالا و خواص سلامتي بخش شد كه داراي ويژگي هاي كيفي و حسي مناسب و قابل قبول بود. Gluten-free sponge cake based on quinoa flour, elderberry and pumpkin
موارد یافت شده: 1